Blog

November udflugt

Sidst i November tog 8. klasserne på udflugt til Barpak Village. Landsbyen var epicenter for det store jordskælv der, i 2015 jævnede vores gamle skolebygninger med jorden. Udover at se stedet og lære om jordskælvet, var det også en picnic for eleverne.

Eksamen og fritid

I disse dage er der eksamen i Phujel. Eleverne bliver testet i en række fag, og venter nu spændt på resultatet. Når de ikke har prøver, deltagere eleverne i en lang række fritidsaktiviteter såsom debat, sang og dansekonkurrencer.

Morgensamling

Hver morgen samles alle de studerende i gården til morgensamling, hvilket er med til at de forskellige klassetrin også kan mingle en smule. Det er en hyggelig stund der blandt andet byder på morgensang og gymnastik!

Nu med internet

Så kan vi med glæde meddele, at skolens internetforbindelse er blevet etableret, og at skolen desuden har modtaget en donation på 4 bærbare computere. Dette er takket være Dolakh Thapa fra Mountain Marts Treks, som har formidlet kontakten med en hollandsk donor. Det er et stort skridt for skolen, der nu kan bruge internettet til Læs mere omNu med internet[…]